Servis Facebook Ads

Servis run FB Ads, Copywriting & Gambar T’soho Marketing untuk pemilik bisnes dan produk.

Copywriting

Menyediakan copywriting meleleh secara unlimited sehinggalah iklan approved dan run seterusnya dapat prospek berkualiti.

1

Lead Generation

Tanpa pelanggan baru, bisnes kita tak akan hidup. Dengan pemasaran FB Ads anda boleh peroleh bakal pelanggan semaksima mungkin dengan kos yang minima.

Re-Targeting

Tidak semua orang akan membeli buat pertama-kalinya. Jadi dengan re-targeting kita boleh follow-up semula berkali-kali sehinggalah mereka membeli.

Bagaimana Lelaki Ini Berjaya Tingkatkan Jualan Sehingga 500%

ALLAHU!

2 kali kami buat ads tak jadi, kecewa penapis air tak laku! Tolong lah hargai cerita ini, Ya Allah sedihnya, sob sob sob. 🙁

Ini kisah benar apa yang kami lalui bila berjumpa client yang mahu kami #market penapis air cuckoo beliau.

Kami mula jalankan iklan beliau bermula 2 April namun respon tidak mengasyikkan, tiada pm dan komen yang menarik berminat beli.

Beliau mula resah, gelisah, sekadar share yang ada. Saya katakan sabar. Tunggu dulu.

7 April beliau memberi mesej panjang lebar bercerita harapan dan kekecewaan, mula mengalah, walaupun baru berapa hari, saya katakan sabar. Bagi kami buat sampai jadi.

Antara ayat pilunya berbunyi.

“Saya kurang arif pasal FB Ads jadi saya tak tau nak buat apa tu saya upah team tersohor, bagi saya bayaran yang saya bayar agak mahal bagi orang tak berduit macam saya.

 

Dan harapan tinggi untuk run FB Ads ini dengan jayanya.

 

Bagi orang baru bisnes macam saya dan saya harapkan sangat-sangat FB Ads membantu saya.

 

Tapi tengok keadaan saya cakap risau saya hanya mampu tunggu dan terus menunggu tiada jawapan dari pihak tuan.

 

Tolong saya Tuan buatlah apa yang patut dengan jaya baik Tuan hanya Allah dapat membantu.”

Saya sampai terpana baca, punya syahdu, maka dengan menggunakan kuasa terpendam dan luahan hati yang kita berpasukan ubah lagi dan buat lain untuk manfaat bersama.

8 April kami jalankan lagi satu iklan, copywriting dan gambar berbeza dari sebelum ini, namun hampa juga.

Tapi kami tak putus asa, kami usaha lagi demi kemaslahatan ummat yang memerlukan air yang segar, sihat dan memenuhi ISO kehidupan yang lebih baik.

10 April kami buat lagi yang lain, copywriting lebih ringkas, gambar lebih futuristik dan bermatlamat, tak guna gambar stock yang diberi pihak client. Modified interest yang lebih padu dan tersembunyi.

Dan alhamdulillah.

Harini masuk 13 April, ada lebih kurang

179 likes
17 shares
110 comments.

Dan paling best sekali, kata beliau baru 3 hari dah dapat lebih kurang 60 unit terjual dan kalau konsisten insyaAllah boleh cecah income RM100,000.00.

Itulah cerita sedih yang saya nak kongsikan, saya harap anda semua memahami, perkara ni dengan lebih jelas.

Bila kita buat marketing, kita kena faham dan jelas dengan apa yang kita buat, dan tugas marketing adalah dapatkan orang yang berminat. Kalau orang tak berminat, itu tak mengapa, kita buat lagi sampai jadi.

Kalau kami tak putus asa, saya nak awak semua juga tak putus asa. Boleh? Kalau rasa sedih cepat komen sekarang. 🙁

 

Selepas Sebulan

Ingat kisah lelaki yang menjual penapis air #cuckoo bulan lepas?

yang pada mulanya sedih dan pilu bila iklan #fbads yang kami buat kurang sambutan pada pertama kali.

Alhamdulillah sekarang sudah cukup sebulan kami jalankan iklan beliau.

Jualan sebelum kami serviskan iklan beliau hanya 42 unit.

Bulan april kami mula mengambil alih dan terus memecut 212 unit!

Potensi komisen beliau akan dapat adalah RM100,000.00!

Jangan terkejut kalau saya cakap, bajet marketing dia tak sampai 10% pun untuk dapat hampir RM100,000.00.

Sekarang dia nak tambah lagi bajet iklan, kita tengok banyak mana boleh pergi.

Testimoni Klien

Sebab mengapa klien memilih servis daripada kami

“So far sangat-sangat puas hati & happy dengan service tuan dan T’soho Marketing. Terbaik.”

Sis Elmira

Founder , ELLaura Hana

“Kalau dulu sebelum guna servis TSOHO, leads yang masuk agak slow, kadang-kadang tak ada langsung.

Sampaikan staff sales naik boring, handphone krik-krik je. Sales lagi la krik-krik. 🙁

Tapi, untuk tempoh 3 bulan ads Nurish yang T’soho run, staff sales saya sampai tak menang tangan layan whatsapp prospek setiap hari.

Sampai ke tengah malam duk buat sales lagi. 😀 “

Irwan Shah

CEO & Founder, Nurish Skin Care

“Alhamdulillah setakat ini nombor banyak sangat. Yang tak reply pun banyak. Cuma closing tak power lagi. Kena belajar lagi. Ramai nak tunggu hujung bulan. Nanti follow-up balik. Terima kasih ya.”

Hanisah Bahador

Stokis, Slimme White

Pakej Perkhidmatan

Unlimited Copywriting + Run Facebook Ads + Gambar

Soalan-Soalan Popular

Boleh saya nak run FB Ads lebih daripada satu produk?

Satu servis untuk satu produk sahaja.

Berapa lama masa yang diambil untuk run iklan FB Ads?

Selepas buat pembayaran, isi form, hantar produk dan sampai ke tangan kami. Maka ambil masa 7 hingga 14 bekerja untuk run iklan FB Ads.

Mahu Kami Bantu Gandakan Jualan Anda?

Klik butang Apply dan kami akan menilai bisnes anda sesuai atau tidak untuk menggunakan servis FB Ads.