T'SOHO MARKETING

Membantu pemilik bisnes dan owner produk meletupkan jualan sehingga 3-5 kali ganda

Apa Kami Tawarkan

  • Pemasaran Online 99%
  • Konsulting 99%
  • Seminar 99%
  • Sistem Pengurusan Bisnes Online 99%

Servis Online Marketing

Pemasaran Facebook Ads

Tingkatkan jualan anda sehingga 5 kali ganda dengan menggunakan pemasaran facebook yang BETUL & TEPAT.

Branding

Jenama yang kuat akan memudahkan proses penjualan. Tengok sahaja KFC, MCD, Samsung, MILO. Mereka tidak berhenti menjenamakan jenama mereka. Kami tunjukkan penjenamaan yang paling murah dan berkesan sehingga melekat dalam kepala pembeli anda.

Packaging

Reka bentuk serta pembungkusan yang menarik akan memudahkan proses jual beli seterusnya meningkatkan jualan sehingga 4 kali ganda!

Personal Coaching & Consultation

KEPERCAYAAN

Tujuan Utama saya untuk menjalinkan hubungan jangka masa panjang bersama klien-klien serta rakan kongsi saya.

MEMBINA & MENGEMBANGKAN SYARIKAT

Membantu anda mengembangkan syarikat dengan menggunakan teknik marketing yang tepat & sesuai dengan keadaan anda.

BERPENGALAMAN

Berpengalaman dalam mengendalikan hal-hal berkaitan perniagaan dan telah membantu ramai usahawan untuk terus melonjakkan jualan serta mengembangkan syarikat dengan bersistem dan teratur.

SEMINAR GANDAKAN JUALAN

TINGKATKAN JUALAN 5 KALI GANDA

Anda akan pelajari cara yang kami gunakan untuk mendapatkan 1,000 jualan sehari dengan mudah dan gamdakan jualan anda sehingga 5 kali ganda.

Kumpul & Guna Database dengan Betul

Kami akan tunjukkan cara untuk anda mendapatkan database yang berkualiti dan menggunakan database tersebut untuk membuat jualan berkali-kali dengan kos yang minimum.

Copywriting Memukau

Skil untuk menulis ayat jualan sangat PENTING. Dengan ayat yang memukau, kos iklan anda akan jadi rendah dan lebih banyak prospek yang akan masuk

Kelas Intensif #ROTA100K

Workbook #ROTA100K

SOP Kitab Suci Bisnes

Tshirt Limited Edition #ROTA100K

KELAS INTENSIF #ROTA100K

Belajar & Lihat Sendiri

Bagaimana Membina SOP Bisnes Anda.

Membina Team Perang Sendiri

Mencari Pasukan Terbaik untuk Anda.

Seni Closing & Follow Up

Seni Closing & Follow Up untuk Maximize Profit dari Kos yang Keluar.

Kiraan Formula Setiap Bisnes Wajib Tahu

Memahami dan Mengira Formula-Formula Penting yang Setiap Owner Bisnes Patut Tahu.

Conversion Rate 80%

Belajar Bagaimana Mencipta Conversion Rate Sehingga 80%!

Tingkatkan Jualan Sehingga 5 Kali Ganda

36 Orang Peserta #ROTA100K Ini Mesti Boleh Buat Sale 5 Kali Ganda dari Sebelum Masuk. Insya-Allah.

Buku Fizikal Workbook & SOP Kitab Suci Bisnes

Diberikan Sebagai Panduan Untuk Membantu Anda Bina Minima RM50K Jualan Sebulan.

Tshirt Limited Edition #ROTA100K

Baju #ROTA100K yang kacak bergaya dan mengiurkan orang ramai.

BONUS: Group Support WhatsApp

Anda Tidak Dibiarkan Begitu Sahaja Selepas Habis Kelas.

BONUS: Follow-Up 2 Kali

Follow-Up Selepas Kelas Dilakukan Bagi Memastikan Progres Perserta Berjalan Lancar.
“So far sangat-sangat puas hati & happy dengan service tuan dan T’soho Marketing. Terbaik.” Sis Elmira

Founder, Shampoo Bunga Raya

“Alhamdulillah setakat ini nombor banyak sangat. Yang tak reply pun banyak. Cuma closing tak power lagi. Kena belajar lagi. Ramai nak tunggu hujung bulan. Nanti follow-up balik. Terima kasih ya.” Hanisah Bahador

Stokis, Slimme White

“Terima kasih Tuan Haniff Sofian

Seronok join kelas malam ini. Tak puas pula rasanya. Selepas ini boleh join lagi.” Nina Suraya

Founder, Marvella Cosmetics

“Tinggal sehari lagi, dah habis training. Pejam celik dah genap sebulam kami training di T’soho Marketing. Banyak ilmu baru yang kami pelajari dari Tuan Haniff Sofian. Mula-mula datang training macam budak baru masuk sekolah pra. Kena ajar macam-macam. Kalau macam saya ini memang buta IT. Buat page tak tahu, buat iklan lagi lah tunggang terbalik.

Kalau ingat balik memang lucu, hari pertama masuk training. FB log out. Lupa pula password. Kena buat balik FB yang sekarang ini saya guna FB baru. Bukan senang nak guna FB baru. Friends kena add balik. Group pun kena request balik. Macam-macam jadi dalam sebulan.

Yang paling lucu, Tuan Hanif suruh buat satu story pasal iklan. Bila dah buat macam drama melayu tv3 macam novel pula.

Tapi sekarang, saya bersyukur sangat. Buat page dah reti. Iklan pun okay FB ads dah reti buat. Tak sia-sia belajar dari Tuan Haniff Sofian.” Nur Shaallia

CMO, Mahligai Idaman Kalbu

“Assalamualaikum. 1st saya boleh komen SANGAT LUAR BIASA. Sebab saya student yang baru belajar bahagia online ini. Walaupun saya dah buka kedai hampir 3 tahun dan cuba buat online hampir 3 tahun juga tapi TIDAK MENJADI.

Selepas berbekal sedikit semangat dan support dari suami saya try contact Tuan Haniff. Selepas ikut kelas sehari buat praktikal copywriting dan fb ads. WOW! Memang di luar jangkaan. Apa yang saya boleh kata sampai saat saya bagi feedback ni. Saya belum sempat praktik full ilmu yang Tuan Haniff ajar. TAK sempat nak balas! Desup-desup masuk. Syukur alhamdulillah.

Saya sangat berharap dapat praktik semua dan dapat tingkatkan sale. Mau tak excited dulu nak dapat 1 pm pun senget! Now ber pm pm masuk. Tak sempat!” Ummul Hana Elh

Founder, ELLaura Hana

“Penat sungguh hari ini. Lenguh tangan. Hari ini paling mencabar. Tak henti-henti…sampailah Tuan stop iklan. Baru senyap rasa bunyi HP ni.” (Nama dirahsiakan atas permintaan)

3 Juta Sebulan Retail dengan Facebook?

Ini jalan, kiraan, susunan dan gerak langkah yang #ponder kena faham. Baca satu per satu untuk baca lebih faham dan jangan lupa komen, share dan tanya kalau ada apa-apa soalan. Baca, hadam dan faham. Ok bye.       3 Juta Sebulan Sales dengan #teamperang, Boleh? Andai...

read more

Ada Sebarang Pertanyaan?